Beskrivelse af Panasonic SmartHome systemet

Beskrivelse af Panasonic SmartHome systemet. 

Det får du: 

Er det intelligente hjem noget nyt for dig? Så er Home Safety-startsættet det perfekte sted at starte.

Alle dets komponenter kan nemt installeres ved hjælp af en app på din smartphone/tablet, og da systemet er trådløst, skal du ikke rode med kabler.

Når sættets sensorer udløses, kan de sende advarsler til smartenheder og til en fastnettelefon, og der kan tilføjes andre Panasonic Smart Home-produkter for at sikre, at systemet altid passer til dig og dine fremtidige behov. 

Klarer distancen 

Panasonic Smart Home-systemet kan fungere over en rækkevidde på hele 300 meter. Det betyder, at dine kameraer, sensorer og Smart Plugs vil kunne kommunikere med hinanden - og at du vil kunne kontrollere dem - uanset hvor stort dit hjem eller din have er. 

Ingen månedlige gebyrer 

Når du først har købt dit Panasonic Smart Home-kit, er der ikke flere omkostninger. Der er ingen af de månedlige abonnementsafgifter, som normalt er forbundet med hjemmesikkerhedssystemer, og kontrol-app'en er gratis. 

Sikrere end Wi-Fi 

Panasonic Smart Home-enheder kommunikerer med hinanden via en ULE-standard (Ultra Low Energy) for trådløs kommunikation, som er usynlig for almindelige forbrugerelektronikprodukter, i stedet for via den normale Wi-Fi-teknologi, som er nemmere at hacke. 

Nem opsætning 

Panasonic Smart Home-system fungerer trådløst, og derfor er det utroligt nemt at sætte op. Du tilslutter blot centralen til dit netværk, downloader kontrol-app'en til din smartphone og parrer alle enhederne med centralen.

Også parringen er utroligt nem at foretage. Parringen foretages med et enkelt tryk på en knap – du skal blot trykke på en knap på hver enhed og en knap på centralen. Det er lige så nemt at tilslutte yderligere Smart Home-enheder, hvis du vælger at tilføje flere. 

Smart-centralens funktioner 

Centralen er hjertet i ethvert Panasonic Smart Home-system og tilsluttes trådløst til alle dine andre Smart Home-enheder.

Den kan konfigureres med et tryk på en knap og kommunikerer med andre Smart Home-enheder over en afstand på helt op til 300 meter.

Den opretter også forbindelse til dit hjems fastnettelefon, så du kan foretage eller modtage telefonopkald via den, og den kan optage alle billeder, den modtager fra udløste Smart Home-kameraer, på et SD-kort. 

Sensorer til sikkerhed i bevægelse 

Ud over at detektere indbrud og potentielt aktivere alarmsirener eller kameraer kan Smart Home-bevægelsessensorer bruges til at konfigurere en række nyttige automatiseringsfunktioner for hjemmet.

For eksempel kan udløsning af en bevægelsessensor på trappen tænde en lampe, som er tilsluttet en Smart Plug i entreen i stuen. 

side 2 klik HERBrug for hjælp?

Ring på 75552222 eller skriv til os og vores professionelle personale står klar til at hjælpe dig.

Egtved Lyd & Billede

Aftensang 24
6040 Egtved
tlf: 75 55 22 22
egtved@lydogbillede.comEgtved Lyd & Billede

Vi har mange års erfaring med PC – Fladskærme – Radio & TV – HIFI – Parabol og Antenne – Signal og kabel.
Vi fører mærkerne Loewe – Sony – Philips – Asus – HP – Acer – Harman Kardon - Panasonic - Thomson - Triax
Egtved Lyd og Billede har eget værksted hvor vi reparerer alt elektronik og laver service på radio & tv
- Parabol og antenner – Pc og netværk. Vi har egen service vogne, der kan komme til dig.
Top