Beskrivelse af Panasonic SmartHome systemet side 2

Du kan også justere bevægelsessensorens følsomhed, så den ikke udløses utilsigtet af jeres kæledyr. 

Åben eller lukket 

Selvom det blot tager et par sekunder at montere dem, kan Smart Home-systemets dør- og vinduessensorer sørge for en omfattende og effektiv hjemmesikkerhedsløsning.

Fordi de tilsluttes trådløst til alle andre enheder i dit Smart Home-system, kan en udløst dør-/vinduessensor indstilles til at gøre alt fra at sende en advarsel til din smartphone og din fastnettelefon til at tænde lyset og udløse en høj alarmsirene. 

Nem at bruge 

Alle Panasonic Smart Home-systemets dele kan kontrolleres fuldstændig fra din smartphone eller tablet ved hjælp af en intuitiv app.

Denne app håndterer alt fra visning af live-feeds fra dine kameraer og at tænde og slukke lamper til de advarsler, du får, hvis en vindues- eller bevægelsessensor udløses. Den kan endda afspille vuggesange i dit barns soveværelse.

Du har nærmest hele dit hjem på din smartphone.Der du vil have, når du vil have det 

Smart Home-systemer kan køre i tre forskellige tilstande. For det første kan de aktiveres, når du er hjemme, så der aktiveres hjemautomatiseringsfunktioner som f.eks. at tænde lyset automatisk eller så du får besked, hvis det ringer på døren. For det andet kan de aktiveres, når du ikke er hjemme, så de sørger for sikkerheden baseret på dine kameraers og vindues-/dør-/bevægelsessensorers detekteringsfunktioner. Endelig kan systemet slås helt fra. 

Du får altid besked 

En af de mest betryggende ting ved Smart Home-systemer er de mange forskellige underretningsmuligheder, de giver. Med andre ord: Hvis dit system registrer et problem, kan du være sikker på, at du får besked.

Med et DECT Home Safety-sæt kan du modtage talebeskrivelser af alle advarsler via dit digitale trådløse håndsæt, og du kan få sendt advarsler til både en smartphone og en fastnetlinje. 

Dit Smart Home-system vokser sammen med dine behov 

Smart Homes avancerede netværksteknologi giver dig mulighed for at tilpasse og udvide dit system, så det passer til dine skiftende behov. Du kan bygge dit eget perfekte system ved hjælp af enhver af de enheder der findes i Panasonic Smart Home konceptet. Og Panasonic arbejder allerede nu på mange andre enheder, som vil kunne tilføjes problemfrit til dit netværk, så snart de bliver tilgængelige. 

*Krav:

- En trådløs router med internetforbindelse.

- iPhone 4 og nyere, iPad (iOS 6.0 eller nyere)

  eller en Android™-enhed (Android 4.0 eller nyere), som har Bluetooth®, Wi-Fi® og et mikrofonsystem.

Tilbage til produkter klik HER

Tilbage til face-book klik her

 Brug for hjælp?

Ring på 75552222 eller skriv til os og vores professionelle personale står klar til at hjælpe dig.

Egtved Lyd & Billede

Aftensang 24
6040 Egtved
tlf: 75 55 22 22
egtved@lydogbillede.comEgtved Lyd & Billede

Vi har mange års erfaring med PC – Fladskærme – Radio & TV – HIFI – Parabol og Antenne – Signal og kabel.
Vi fører mærkerne Loewe – Sony – Philips – Asus – HP – Acer – Harman Kardon - Panasonic - Thomson - Triax
Egtved Lyd og Billede har eget værksted hvor vi reparerer alt elektronik og laver service på radio & tv
- Parabol og antenner – Pc og netværk. Vi har egen service vogne, der kan komme til dig.
Top